Uthyrning

När huset inte används för koloniverksamhet hyrs lokalerna ut till föreningar, företag, skolklasser och privatpersoner. Huset är perfekt för den lite större festen, ditt egna läger, teambuilding med mera.

Du kan antingen hyra huset över dagen eller för övernattning. När man hyr över dagen så får du tillgång till nedervåningen utan tillträde till sovrum. Vid övernattning har du tillgång till både över-, undervåning och sovrum.

Vid övernattning finns det 27 st bäddar för barn och 2 st bäddar för ledare. Rummen är lite olika disponerade, bilder och mer info finner du här.

På nedervåningen finns ett fullt utrustat kök med industriell diskmaskin, kyl/frys och varmluftsugn och en vanlig ugn, två toaletter (en för barn och en för ledare), två duschar, ett matsals/sällskapsrum och tre sovrum (varav ett sovrum ligger i anslutning till köket och passar bra som ledarrum).

På övervåningen finns "mysan" ett sällskapsrum med soffor och fåtöljer, en toalett och fyra sovrum.

Du som hyr är själv ansvarig för att lokalerna blir städade och återställda till ursprungligt skick. Om detta inte uppfylls har Unga Örnar rätten att ta ut en extraavgift.

Priser

Alla priser avser dygnstaxa och är inkl. moms om inget annat anges

  • 2500 kr - vardag (måndag-fredag)
  • 5000 kr - helg (fredag - söndag) – Avser två dygn
  • 4000 kr - helg (singeldygn)
  • 1700 kr - dagtid (nedervåning)

Obs! Under sommaren när det är kolloverksamhet på Björnöborg så hyr Unga Örnar inte ut huset. Dessa datum är från den 15:e juni - 6:e aug (vecka 25-32) och då är det alltså ingen uthyrning.