Helgen

Här kommer en sen uppdatering från helgen, var inte oroliga vi har hittat på massor med saker. Har bara varit lite ont om tid för att uppdatera från ledarnas håll. 

I lördags var det julafton på kollo, på morgonen väckte kolloledarna oss genom att lussa, sen blev det tomtegröt till frukost. Efter frukosten gjorde vi julpyssel och några gick för att hugga en gran. När granen var hämtad så använde vi vårt julpynt till att klä granen, sen var det ju självklart dags att dansa kring granen. Efter att vi hade käkat middag (julbord såklart) så kom tomten på besök, han hade med sig godis och annat kul inför discot som vi hade på kvällen.

I söndags hade vi en lugn dag, några av oss badade och några fiskade. Vi lekte även lite lekar vid kollohuset. Sen på kvällen grillade vi korv och man fick ta hur många korvar man ville!! Efter middagen gick vi iväg på kvällspromenad.

Idag så har vi haft barnens dag. Efter frukosten så gick ledarna igenom demokrati med oss, de berättade om det stundande valet och hur det går till. Sen fick vi välja på fyra olika aktiviteter vi ville göra på eftermiddagen. Efter att vi valt aktiviteter bildade vi fyra stycken partier: bad-, kurragömma-, catch the flag- och kojbyggepartiet. Sen gjorde vi valaffischer och en kort presentation som vi visade upp för de andra barnen. Sen var det dags för val, vi röstade fram att vi skulle leka catch the flag på eftermiddagen, så nu bär det ut i skogen! :)